nieuws: Programma RACES 2019 bekend!

Wil je racevlaggen met een eigen clublogo?

Wil je liever een racevlag met jouw ontwerp erop? Race dan eens naar MijnReclamevlag.nl. om mooie kwaliteit vlaggen, spandoeken, vlaggenlijnen en beachvlaggen te laten bedrukken naar eigen ontwerp. Zet eens een beach vlag naast je motor, zodat iedereen goed ziet waar je staat met je motor. Laat zien dat je er bent! Je hoeft geen ontwerper te zijn, MijnReclamevlag biedt gratis een ontwerp aan ter goedkeuring. Indien je al een ontwerp hebt, maken wij er een grafisch bestand van en wordt deze gratis voor je gecheckt.

Racevlaggen bestellen?
klik dan hier

MijnReclamevlag is gevestigd in Mijdrecht. Telefoon 0297 820999.


De racevlaggen van Vlaggenclub

Bij Vlaggenclub zijn ze net zo gek op racen als wij. Razendsnel leveren zij alle soorten racevlaggen, zoals start- en finishvlaggen. Marco, oprichter van Vlaggenclub vertelt: “Bij Vlaggenclub vind je namelijk alle soorten feestversiering, van vlaggenlijnen, ballonnen tot aan kaasprikkers. Dus alles voor het aankleden van een race evenement of feestlocatie. En inderdaad, de vlaggen worden snel geleverd, want als je vandaag bestelt, heb je het meestal de volgende dag in huis. Of indien nodig, zoals voor de Zwarte Motorcross geleverd, op dezelfde dag!”.


Start en finish vlaggen

De vlaggen die wij gebruiken tijdens de race zijn officiële racevlaggen, zoals ze ook worden gebruikt in de Formule 1 en bij het karten. Marco vervolgt: “Zo zijn onze vlaggen ook gebruikt bij de introductie van Giedo van der Garde en ze worden ook vaak besteld door de Kartclubs. Wij leveren er ook bijpassende mooie vlaggenstokken bij. Deze vlaggen zijn niet alleen leuk rondom het circuit, maar ook om een kinderkamer aan te kleden.Bij ons kan je zelfs de Start en Finish spandoeken huren.”

Bestel al je race-, start- en finishvlaggen via: https://www.vlaggenclub.nl/overige-vlaggen/finish-en-start-vlaggen.html